Website Service en Onderhoud

Bij een goede website hoort natuurlijk ook goede service. Linda van Zomeren Webdesign levert iedere gewenste service bij uw website. Dit is zowel op het gebied van onderhoud van de systemen als actueel houden van de teksten en foto’s. Niemand heeft wat aan een website met kerstwensen in mei en de prijzen van vorig jaar.

Welke service kan ik u bieden?

Nadat uw website helemaal naar wens is opgeleverd, kan ik het volgende voor u betekenen:

  • Webhosting en huur van de domeinnaam verzorgen, verhuizen of voortzetten
  • Plaatsen van nieuwe pagina’s, tekst en foto’s
  • Hulp en advies bij het zelf aanpassen van de inhoud van de website
  • Updaten van WordPress en plugins
  • Back-ups maken van uw website
  • SSL certificaat installeren

Als u graag gebruikt wilt maken van mijn service, zullen we samen bespreken welke service u nodig heeft en voor welke totaalprijs ik dit kan leveren. U krijgt een servicecontract voor een jaar voor een vaste prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Als u geen gebruik wilt maken van mijn service, kunt u mij natuurlijk ook incidenteel tegen een uurtarief inhuren om aanpassingen te doen aan uw website. De prijs voor het doen van kleine updates, back-ups en kleine tekst- en fotowijzigingen op verzoek is €100,- ex. BTW per jaar.

Neem gerust contact op om te bespreken hoe we uw situatie het beste kunnen aanpakken.

Technische hulp bij uw zelfgebouwde WordPress website

Heeft u zelf een WordPress website gebouwd? Goed bezig! Veel mensen kunnen zelf al heel ver komen met WordPress. In de praktijk zie ik wel vaak dat mensen bij hun eerste WordPress site toch nog tegen problemen oplopen. Het ontwerp wordt niet zoals de demo website er uit zag. Of u krijgt de foto’s maar niet mooi uitgelijnd. Ik kan u dan helpen om net even de puntjes op de i te zetten. Ik ken de beste gratis plugins en kan ook in de code werken om de problemen er uit te halen. Verder word ik ook vaak gevraagd om iDeal te installeren op zelfgebouwde websites zodat er veilig betaald kan worden. Dat doe ik natuurlijk graag.

Zal ik eens naar uw website kijken en mijn mening geven? Ik zorg dan ook voor een scherpe vrijblijvende offerte. U kunt dan zelf besluiten of u mij wilt inhuren om de website perfect te maken. Neem contact op en we kunnen aan de slag.