VD Heuvel IT

Voor VD Heuvel It heb ik een helemaal nieuwe website gebouwd voor zijn IT bedrijf. Hierin moest zowel naar voren komen welke diensten het bedrijf levert aan klanten en welke tweedehands computers en monitoren aangeboden worden. De nadruk ligt op gemakkelijk toevoegen van nieuwe computers die te koop zijn, een aantrekkelijk en overzichtelijk uiterlijk en een bestelformulier voor het bestellen van computers.
Zie hier het resultaat:

vdheuvelit

De pagina met diensten is voorzien van iconen en een tekst, zodat gelijk duidelijk is welke diensten aangeboden worden. Als er geklikt wordt op het icoon kom je op een pagina met meer informatie over deze dienst:

www.vdheuvel-it.nl

Het logo van VD Heuvel IT is ook door mij ontworpen.

Reactie van de klant:

Geplaatst door VD Heuvel op 30 oktober 2013
“De website en het logo van VD Heuvel IT is herontworpen door Linda, volgens haar eigen inbreng. Dat doet ze goed, ik ben erg technisch aangelegd en vind het lastig om bepaalde dingen in niet IT termen te vermelden. Hier heeft ze een eigen draai aangegeven en ik goed overleg met mij ontworpen.
Waar het haar te technisch werd heeft ze advies bij mij gevraagd, maar met snelle communicatie is dat geen probleem. Ook waren er een aantal dingen die naar mijn idee anders konden, dat werd goed aangepast en opgepakt. Kortom mooie duidelijke site gemaakt voor VD Heuvel IT, zonder te veel technische informatie en gewoon to the point. Het voordeel is dat ik een aanspreekpunt heb, direct goed geadviseerd en geholpen word met mijn vragen. Over de website en het logo ben ik zeker tevreden.”

Live website

U kunt de website in gebruik zien op: www.vdheuvel-it.nl

Ook een eigen website?

Ook op zoek naar een eigen website? Benieuwd naar de prijs? Neem vrijblijvend contact op!