Special Day Drive

Voor Peter van Special Day Drive heb ik een geheel nieuwe website gemaakt ter vervanging an de oude. Bij Special Day Drive kunnen klanten een echte Ford Mustang oldtimer huren voor hun bruiloft of speciale gelegenheid.

Er waren prachtige foto’s beschikbaar van de auto’s omdat zij al op vele bruiloften en trouwfoto’s gebruikt zijn. Daar moest dus zeker wat mee gedaan worden op de website. Ook moest de website goed gevonden worden in Google en hadden de eigenaren al goed nagedacht over de gewenste kleuren en look-and-feel van de website. Aan de slag dus!

specialdaydrive
Het eindresultaat

Het resultaat mag er wezen: een WordPress website met een grote foto-slider op de voorpagina, met daaronder verschillende blokken om de aandacht te trekken. Het menu bovenaan wijst de weg naar de verdere pagina’s van de website en iedere te huren auto heeft zijn eigen pagina. De social media buttons vallen mooi op bovenaan de pagina en het sierlijke lettertype past goed bij de doelgroep van aanstaande bruidsparen.

Bekijk deze website live op:

www.specialdaydrive.nl

Wilt u ook zo een website?

Neem dan gewoon even contact op. Ik maak graag een offerte voor u. De richtprijs voor een website zoals deze is € 400,- ex. BTW.