SOWNet technologies is een jonge innovatieve onderneming met interactieve draadloze sensornetwerk producten. En zij waren op zoek naar een nieuwe website. Ik heb voor SOWNet een moderne nieuwe website gemaakt met een “one page design” en bestelmogelijkheden.

De wensen van SOWNet waren duidelijk: een one page website, met daarnaast losse pagina’s met meer informatie en een webshop. Ik heb dit allemaal kunnen realiseren. Daarbij heb ik de kleuren en logo’s gebruikt die SOWNet al gebruikt op andere uitingen. Ik heb ervoor gezorgd dat de website een interessant beeld geeft, met inspringende logo’s en effecten wanneer de muis over een knop gaat. Natuurlijk heb ik er ook op gelet dat de website goed te lezen is op mobiele telefoons.

De medewerkers van het bedrijf kunnen zelf de website aanpassen, zoals nieuwsberichten plaatsen, producten toevoegen in de webshop, prijzen wijzigen en de bestellingen gemakkelijk beheren.

Al met al is deze website zeker een prachtig en modern visitekaartje voor SOWNet technologies geworden. Bekijk het zelf!

SOWNet

Bekijk deze website live op:

Benieuwd naar deze website in het echt? Bekijk het op: www.sownet.nlĀ 

Wilt u ook zo een website?

Neem dan gewoon even contact op. Ik maak graag een offerte voor u.