Schotse Hooglanders

Voor SchotseHooglanders.nl heb ik in 2012 een uitgebreide webshop en website gemaakt. Het bedrijf verkoopt rundvlees van hun Schotse Hooglander runderen en verzendt dit per post.

www.schotsehooglanders.nl

Het website gedeelte geeft meer informatie en foto’s van het bedrijf, de runderen en de natuurlijke manier van houden. Het ontwerp van de website met groen, bruin en veel foto’s geeft dit ook weer. Verder is Twitter en Facebook gekoppeld aan de website. Het webshop gedeelte is heel uitgebreid. Klanten kunnen kiezen of ze het vlees zelf willen afhalen, het via een vrachtdienst willen ontvangen of het bevroren willen ontvangen via PostNL. Wanneer zij de producten in hun winkelwagentje gedaan hebben kunnen zij de producten afrekenen via iDeal en een bezorgdatum kiezen. De webshop verwittigt hen daarna van een succesvolle bestelling en stuurt dit ook door naar de eigenaren van SchotseHooglanders.nl zodat zij de bestelling in orde kunnen maken.

Klant aan het woord:

Geplaatst door Ymkje en Jelwin Kuipers op 11 januari 2013
Linda heeft voor ons een website ontworpen over onze Schotse Hooglanders en de verkoop van natuurvlees van deze dieren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en het traject verliep helemaal naar wens. We konden onze wensen goed afstemmen met Linda zodat er een site is ontstaan waar we 100% blij mee zijn.
Vooraf was onze wens een website te maken die we zelf up to date konden houden. Dat gaat goed met de wordpress software. Linda is ook nu nog beschikbaar als we ergens tegen aan lopen of als er een verandering nodig is die we niet zelf kunnen doen. Ze reageert snel op vragen en verzoeken. Prettig want als ondernemer wil je niet lang hoeven wachten wanneer er iets gewijzigd moet worden. Kortom, een aanrader!

De website is gemaakt in 2012. In juli 2016 was het bedrijf zo ver uitgegroeid dat zij een nieuwe webwinkel hebben laten maken met daarbij een nieuw aangekocht WordPress thema. Het ontwerp dat hier getoond wordt is dus niet meer te zien.

Ook een eigen webshop of website?

Ook op zoek naar een eigen website met een webshop ingebouwd? Benieuwd naar de prijs? Neem vrijblijvend contact op!

schotse-hooglanders2