Sapfo Beach Studios

In de mooie kustplaats Nikiti in Griekenland staat een complex van 16 studio’s. Toeristen uit Griekenland, Servië, Duitsland, Nederland, Kroatië en nog veel meer landen vinden daar een heerlijke vakantiebestemming.

Sapfo Beach Studios had al jaren een eigen website, maar deze had grauwe foto’s, enkele foutmeldingen en een ouderwets ontwerp. Tijd voor een nieuwe website! En ik mocht aan de slag. Omdat ik ook op vakantie was in deze regio, heb ik zelf ook alle fotografie verzorgd voor deze website.

sapfo-beach-studios

Dit is het eindresultaat. De website is beschikbaar in 6 talen. Zodra iemand de website bezoekt, controleert de website op welke taal de browser van de bezoeker staat ingesteld en past de weergave daarop aan. Als de taal niet bekend is, wordt de website in het Engels getoond. Er kan altijd gewisseld worden tussen de talen met de handige vlaggetjes-knoppen.

De website is voorzien van veel foto’s, zowel op de pagina’s als een slideshow aan de bovenkant van de pagina. Verder zijn de contactgegevens snel te vinden omdat ze op iedere pagina terugkomen.

Website live bekijken

U kunt de website zelf bekijken op www.sapfobeach.com

Ook zo een website?

Ik maak graag ook zo een website voor uw bedrijf. Mét of zonder fotografie en in meerdere talen. Ik heb contact met verschillende vertalers die snel en goed uw teksten kunnen vertalen. Mail of bel mij voor de mogelijkheden.