Pedicure Roden

Voor Thea Eilers, medisch pedicure, heb ik een website gebouwd waarop zij haar diensten kan aanbieden. Ook kan zij zelf kortingsacties en nieuw aangeboden producten promoten op de website. Bij het bouwen van de website is veel aandacht besteed aan de Google vindbaarheid (SEO) waardoor de website in haar regio en vakgebied goed gevonden wordt zonder dat er betaald geadverteerd wordt.

www.pedicureroden.nl

De klant aan het woord:

Geplaatst door Thea Eilers op 10 nov. ’12.
Mijn ervaringen met Linda zijn zéér positief. Ze denkt mee over de lay-out en ze had zich ook écht in mijn vak verdiept. Ze had dus e.e.a. over de vakvereniging en over vergoeding door de zorgverzekeraar opgezocht. Ze heeft mij enorm geholpen met het maken van een goede website.

Het grote voordeel is, dat ik nu zelf de site kan beheren; ik kan teksten wijzigen, toevoegen en foto’s plaatsen. Als ik ergens niet helemaal uitkom, dan mail ik even en helpt ze me weer op weg. Het mooie van de website is natuurlijk dat cliënten mij nu beter weten te vinden.

Live website

De website is in gebruik te zien op: www.pedicureroden.nl

Ook zo’n website?

Zou u ook wel zo’n website willen? De prijs is lager dan u denkt! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.