Liberum Online Marketing

Jan-Knilles van Liberum Online Marketing beheert Google Adwords advertenties voor bedrijven, zodat zij het optimaal resultaat behalen van hun advertentiebudget. Zijn klanten zijn al online, waardoor het cruciaal is dat Liberum Online Marketing ook een eigen website heeft. Jan-Knilles benaderde mij om deze site te maken.

De wensen

Jan-Knilles wist al precies hoe zijn website er uit moest komen te zien en wat de website moet kunnen. Qua stijl koos hij voor oranje en wit, net als het al bestaande logo, en qua functies wilde hij in ieder geval:

  • Fris en modern ontwerp
  • Vier blokjes op de Home pagina met iconen
  • Speciale mobiele weergave
  • Call to action knopjes waarmee bezoekers direct een scan of offerte kunnen aanvragen
  • Social media koppelingen o.a. Google+ en Facebook
  • Mooie tabel voor prijsvergelijking tussen verschillende service abonnementen
  • Google optimalisatie (SEO)
  • Blog functie
  • Formulieren waarmee een gratis scan kan worden aangevraagd

En hij wil in staat zijn de website zelf aan te passen, door blogberichten toe te voegen en teksten te plaatsen of te veranderen.

Het proces

Ik ben aan de slag gegaan en heb een eerste ontwerp gepresenteerd. Dit gebeurt allemaal online, zodat niemand hoeft te reizen en alles snel en gemakkelijk werkt. De website is al helemaal functioneel zodat hij echt goed bekeken kan worden, in plaats van dat er alleen een afbeelding van het ontwerp wordt gestuurd.
Per e-mail en telefoon heb ik feedback van Jan-Knilles gekregen, net als nieuwe teksten voor op de website. Ik heb de feedback verwerkt en alle teksten op de juiste plek geplaatst.

liberum-online-marketing

Het eindresultaat

liberum-prijzenZowel ik als Jan-Knilles zijn erg tevreden over het resultaat. De website heeft alle punten die naar voren zijn gekomen bij de wensenlijst. De weergave van de prijzen is een mooie tabel geworden waarbij het meest aangeraden pakket wordt uitgelicht.

Verschillende oranje Call-to-Action knoppen zorgen ervoor dat potentiële klanten opgeroepen worden om een gratis Adwords scan te laten uitvoeren of om contact op te nemen.

Wilt u de website live bekijken? Ga dan naar www.liberumonlinemarketing.nl

Ook een website zoals deze?

Ik maak hem graag voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijs.