Voor Arend uit Urk heb ik de webshop mogen maken voor zijn handgemaakte houten meubels. Van vurenhout maakt hij tafels, bedden, kasten, lounge sets en nog veel meer. Veel van deze meubels zijn direct te bestellen in de webwinkel. Deze hebben vaak enkele opties in maat en kleur, die gelijk doorgegeven kunnen worden. Naast de producten met vaste maten, kan je ook op maat een meubel laten maken. Deze zijn wel te zien in de webwinkel, maar om ze te bestellen dient de klant even te bellen of mailen met de gewenste maten. Er wordt dan een ontwerp gemaakt en een offerte gestuurd.

Voor deze webwinkel heb ik het volgende gedaan:

  • Ontwerp van de webwinkel gemaakt
  • Webwinkel gebouwd
  • iDeal ge├»nstalleerd
  • SSL certificaat ge├»nstalleerd
  • Alle teksten geschreven en ingevoerd
  • Foto’s geplaatst en alle producten ingevoerd
  • In samenspraak bepaald welke pagina’s de site nodig heeft
  • Logo ontworpen

De webwinkel is eenvoudig uit te breiden met meer producten. Klanten kunnen met iDeal betalen, of ervoor kiezen om nu een aanbetaling te doen en de rest contant bij levering te voldoen.

Deze website is live te zien op joabhoutenmeubels.nl

SSL certificaat beveiliging – “groen slotje”

Deze website is ook voorzien van een zogenaamd SSL certificaat. Dit zie je als groen slotje bovenaan de pagina in de URL balk van de browser. Ook begint de site URL met https:// in plaats van met http:// Dit alles geeft aan dat alles wat de website verstuurd beveiligd is met encryptie (versleuteling). Als je een contactformulier invult of je gegevens in de webwinkel achterlaat, is dit zo beschermd dat niemand anders het kan uitlezen. Anno 2017 is dit echt een must voor webwinkels en Google rankt websites hoger die gebruik maken van SSL.

Ook zo een webwinkel?

Neem contact op voor de prijs en uitleg van mijn werkwijze. Zoals je ziet is het geen probleem om op afstand te werken. Ik ben gevestigd in Groningen, deze klant in Urk. Mijn specialisatie ligt bij kleine ondernemers die een webwinkel of website willen.