Grigoris Security

Grigor Tovmasyan nam contact op over het laten maken van een website voor zijn nieuw opgerichtte beveiligingsbedrijf. Ook wilde hij graag een logo om te gebruiken op de website, op facturen en om te laten borduren op de bedrijfskleding. Natuurlijk zorg ik daarvoor!

De website moest er strak uit zien, met donkere kleuren en rood. Ook wilde hij graag de mogelijkheid om zelf de website te kunnen aanpassen. Gelukkig is dat laatste nooit een probleem, al mijn websites zijn gemaakt in WordPress. Ik geef alle toegangscodes en extra uitleg zodat de website aangepast kan worden door de eigenaar wanneer hij maar wil.

Het resultaat van de website en het logo zijn hieronder te zien.

grigoris

Klant aan het woord

Natuurlijk leest u ook graag wat de Grigor er zelf over zegt:

Linda heeft de website en de logo van mijn beveiligingsbedrijf ontworpen en gemaakt, waar ik super tevreden ben over het eindresultaat. Linda is iemand die met veel geduld te werk gaat en luistert goed naar je wensen. Zij heeft haar eigen ideeën waar je veel aan hebt. Als ik nu nog tegen dingen aanloop wat ik zelf niet kan veranderen dan is Linda beschikbaar om mij te helpen. Kortom een aanrader!

september 2014 – Grigor Tovmasyan

Live website

Wilt u de website “in het echt” zien? Bekijk dan www.grigoris.nl
Wilt u ook zo een eigen website? Neem gewoon even contact op!