Voor het nieuwe paardentransportbedrijf van Agnes en Berend Geertsema heb ik de website gemaakt. Als paardentransportbedrijf is het belangrijk dat iedereen het bedrijf goed kan vinden, daarom was de eerste stap om een website te laten maken. De prachtige nieuwe paardenvrachtwagen was al wel besteld, maar moest nog geleverd worden. Ik ben snel aan de slag gegaan en heb binnen korte tijd een mooie website neergezet.

Agnes wilde op de website graag veel foto’s van Zweden, omdat zij naast het vervoeren van paarden binnen Nederland ook paarden van en naar Zweden wil vervoeren. En foto’s van paarden en van de vrachtwagen mochten ook niet ontbreken. De website moet drietalig zijn: Nederlands, Engels en Zweeds.EPONA

Ik heb gekozen voor een anders-dan-anders ontwerp van de website, met het menu aan de zijkant. Achter het menu staat een landschapsfoto van Zweden. Het logo is door een kennis van de familie Geertsema ontworpen, deze heeft ook een mooie plek gekregen aan de zijkant van de website. Als je de website op een mobiele telefoon bekijkt, verandert hij radicaal van indeling. Het scherm van een telefoon heeft niet zoveel ruimte aan de zijkant, daarom is een menu aan de zijkant geen goed idee. Zodra de website op een klein scherm geopend wordt, verplaatst de foto zich naar de bovenzijde en verschijnt een mobiel-menu knopje. Zo blijft navigeren makkelijk. Natuurlijk passen de foto’s en de tekst zich ook goed aan het schermpje aan.

De familie Geertsema kan zelf de website wijzigen. Zo kunnen ze de tekst, prijzen, contactgegevens e.d. allemaal zelf wijzigen.

Bekijk deze website live op:

www.eponahorsesandtransport.com

Wilt u ook zo een website?

Neem dan gewoon even contact op. Ik maak graag een offerte voor u.