Bekijk hier de verschillende versies van de website van El Rancho de Verano. Omdat de eigenaren familie zijn heb ik de vrije hand gekregen om zo nu en dan een geheel nieuwe website neer te zetten. Op deze pagina lees je de verschillende websites die er geweest zijn tussen 2010 en 2022.

Bekijk de actuele website online op www.rancho-de-verano.nl 

Versie 2015 – 2022

In 2015 was het tijd voor een geheel nieuwe website voor El Rancho de Verano. Deze ranch in western stijl had al een website sinds 2010, maar deze was inmiddels verouderd. Vooral omdat de oude website niet goed leesbaar was op mobiele telefoons en tablets en inmiddels meer dan de helft van de websitebezoekers de website op een smartphone bekijken.

Het nieuwe ontwerp is helemaal responsive, dat wil zeggen dat het goed zichtbaar blijft, ook op hele kleine of hele grote schermen. Als een smartphone wordt gebruikt om de pagina te tonen, past het beeld zich zo aan dat het goed leesbaar blijft. Verder heeft de website veel ruimte voor foto’s en is het opgedeeld in verschillende pagina’s. Hierdoor kan elke pagina een uniek onderwerp hebben en zo goed gevonden worden via zoekmachines zoals Google. Een pagina met maar één onderwerp kan hele specifieke zoekwoorden krijgen, waardoor deze pagina als hele goede match met zoekwoorden wordt getoond in Google. Beter dus verschillende pagina’s dan dezelfde onderwerpen op één lange pagina.

De website wordt geheel beheerd en voorzien van tekst en foto’s door de eigenaar van El Rancho de Verano.

Vorige versie 2010 – 2015

In 2010 heb ik ook een WordPress website gemaakt voor El Rancho de Verano. Deze was aan vervanging toe in 2015. Hieronder ziet u de oude versie. Het menu bestaat uit afbeeldingen die verschuiven als je er met de muis over beweegt.

rancho-de-verano

Nieuwe website in 2022

Inmiddels is er weer een nieuwe versie die weer beter past bij de wensen en de eisen van deze tijd.

Website live bekijken

Bekijk de website online op www.rancho-de-verano.nl 

Ook zo een website?

Neem gewoon even contact op. Ik geef vrijblijvend advies en maak graag een plan en offerte voor uw website. Dan kunt u kiezen of u deze website door mij wil laten maken.