EA Sigaret

Voor EA Selling heb ik meerdere websites en webshops gebouwd. De belangrijkste en grootste daarvan is www.ea-sigaret.nl De andere websites dienen als ondersteuning voor deze webshop.

De webshop van EA Selling is erg succesvol. Met honderden bestellingen per maand, meer dan 1500 producten en verzending naar meerdere landen is het echt een grote webshop te noemen. Zowel het ontwerp als het technische deel alsmede de SEO is gedaan door Linda van Zomeren webdesign. Het plaatsen van alle producten, het schrijven van de teksten en het indelen is zelfstandig gedaan door EA Selling.

ea-sigaret-woocommerce

Functionaliteiten in de webshop

De webshop van EA Sigaret heeft alles wat nodig is voor een goede webshop:

 • Automatische berekening verzendkosten, grote producten gaan in een pakketje, kleine door de brievenbus
 • Nederlandse betaalmethodes iDeal, Paypal en vooraf overboeken
 • De buitenlandse betaalmethodes Mr. Cash, SoFort Banking en Direct E-Banking
 • Klanten kunnen een account aanmaken en zo hun bestelgeschiedenis en adres zien
 • Klanten kunnen de producten sorteren op prijs en andere criteria
 • Alle beheermogelijkheden: het maken van nieuwe pagina’s, het plaatsen van nieuwe producten, tekst en foto’s aanpassen en het menu wijzigen.
 • Producten met verschillende varianten (o.a. kleur of inhoud van het product)
 • Automatische e-mails naar klanten en naar EA Selling bij een bestelling
 • Smartphone en tablet vriendelijk (responsive design)
 • Mogelijkheid tot recensies en reacties van klanten op de producten
 • Goede Google vindbaarheid en gele sterren bij de zoekresultaten
 • Extraatjes zoals aparte Home pagina indeling, grote slider en MailChimp nieuwsbrief integratie

De webshop heeft zelfs al een keer een make-over gehad. Het eerste ontwerp was mooi in 2011, later is dit gewijzigd naar onderstaand ontwerp.

ea-sigaret-nieuw

Wilt u de webshop live bekijken? Zie www.ea-sigaret.nl

De klant aan het woord

We hadden al ervaring met Linda door een vorige website die ze ook naar volle tevredenheid had gemaakt, ze reageert snel op mails, goede feedback en uitleg zodat je snel en eenvoudig je eigen website kunt beheren. En als de nood aan de man is, is Linda altijd nabij.. Voor mensen die overwegen een website te laten maken maar twijfelen waar dit te laten doen, kunnen we alleen maar zeggen dat ze echt niet verder hoeven zoeken. Alles wordt netjes vooraf besproken zodat je geen verrassingen tussen je facturen vindt. Wij zijn in elk geval heel blij met Linda van Zomeren.

Erwin en Andrea, juni 2014

Google resultaten

Samen met de eigenaren van de webshop heb ik ook gezorgd voor de vindbaarheid in Google van deze website, de zogenaamde SEO. Ik heb alles zo ingesteld dat Google de website goed kan vinden, maar uiteindelijk gaat het ook op de teksten en indeling. Ik heb de eigenaren van de webshop geadviseerd betreft hun teksten en titels, en ervoor gezorgd dat zij nu goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines.

Wat ook leuk is, is dat klanten een rating kunnen achterlaten welke Google oppikt en toont met opvallende gele sterretjes in de zoekresultaten. Zie hieronder voor het resultaat.

De Google resultaten
De Google resultaten

Ook een webshop zoals deze?

Ik maak graag ook zo een grote webshop voor uw bedrijf. Neem contact op met Linda van Zomeren webdesign voor de mogelijkheden. Ik leg u graag uit wat voor uw bedrijf handig is en geef u graag vrijblijvend de verschillende prijsopties passende bij uw wensen.