De Lentekamer

Voor Hilda van de Lentekamer heb ik twee keer een website mogen maken. De eerste keer was in 2012, vervolgens wilde zij 5 jaar later graag een nieuw ontwerp. Die is in augustus 2017 online gegaan. Haar stijl was veranderd en de beschikbare technologie was inmiddels zo verbeterd dat een nieuwe website veel meer gebruiksgemak zou opleveren.

Voor Hilda heb ik een webshop gebouwd waar zij haar handgemaakte spulletjes kan verkopen. Zij kan de webshop zelf beheren door nieuwe foto’s, producten en teksten te plaatsen en de prijzen aan te passen. Haar klanten kunnen de producten in het winkelwagentje doen en zien gelijk wat de verzendkosten zijn. Sommige producten passen in een envelop en voor deze wordt een lager tarief aan verzendkosten gerekend dan voor de producten die in een pakketje worden verstuurd. De webshop rekent dit zelf uit. Ook beheert de website de voorraad, zodat een uniek product maar 1x kan worden verkocht.

De nieuwe website is geheel mobiel vriendelijk, stuurt mooi vormgegeven e-mails naar klanten en heeft de mogelijkheid tot maximaal 10 foto’s per product. Hieronder zie je het resultaat.

Het eerste ontwerp

Het vrolijke rode-stippen ontwerp heeft gedraaid van augustus 2012 tot augustus 2017. De software en het ontwerp zijn in 2017 vervangen voor de blauwe website.

www.delentekamer.nl

Hilda aan het woord

Geplaatst door Hilda op 21 aug. ’12
Ik heb direct contact gehad met Linda dat zij gereageerd had op mijn Markplaats Klussen advertentie, en kon op een hele korte termijn een afspraak maken. De websites die ze heeft gemaakt sloten goed aan bij wat ik zocht. Ze kan zelfs mijn logo ontwerpen! Ik heb er veel vertrouwen in dat het een hele mooie website wordt.

Geplaatst 19 nov. ’12 door Hilda:
Linda kon me op korte termijn helpen met mijn site. Ze begreep goed welke stijl ik wilde hanteren en hielp mee met denken. Vaak had ze naar eigen inzicht al iets op de site aangepast en was dat precies wat ik in gedachten had. Ook na het lanceren van de site kan ik nog regelmatig op haar kennis terugvallen. Al met al een zeer positieve ervaring!

Hilda – www.DeLentekamer.nl