Cockatoo-info.com

De Cockatoo-info.com website heb ik voor mijzelf gemaakt. Het is een Engelstalige website over kaketoes, waarbij inkomsten gehaald worden uit Google Advertenties. Ik heb de website eenmalig gemaakt, foto’s gemaakt en alle teksten geschreven waarna het nu maandelijks inkomsten binnen haalt uit de advertenties.

Voor het ontwerp van deze website heb ik gekozen voor een ongewoon uiterlijk: geen foto aan de bovenkant maar aan de zijkant. Dit geeft ruimte voor prachtige grote foto’s die wisselen bij iedere pagina-wissel. De website is verder volledig responsive, oftwel perfect te zien op kleine en grote schermen. Op grote schermen is hij het mooiste.

cockatoo-info

Website live zien? Dat kan op www.cockatoo-info.com

Ook een website over uw hobby?

Heeft u een hobby of huisdier en lijkt het u leuk hier een website over te maken? Waarom laat u het ontwerp niet door mij maken. Ik zorg dat de website goed in elkaar steekt en geef u uitleg en advies voor het beheren van de website. U kunt zelf teksten, foto’s en pagina’s invoegen op de website. Zo maakt u uw eigen receptenwebsite, online boek over aquaria, bloemschikken, uw verzameling of uw rashondje. De kosten haalt u er gemakkelijk uit met enkele advertenties, want het online houden van van de website kost slechts € 50,- ex. BTW per jaar (hosting en domeinnaam). Neem contact op over de prijs van het laten maken van een uniek ontwerp met WordPress CMS.