Aigua Blava

Cees heeft een vakantiehuis in de prachtige regio Aigua Blava in Spanje. Om onder de aandacht te brengen dat deze woning te huur is, heeft hij mij deze website laten maken. De website is zowel in het Nederlands als in het Engels. Op basis van de instellingen van de browser wisselt de website van taal, zodat iemand in de VS de website eerst in het Engels zal zien en iemand in Nederland eerst in het Nederlands. Met de bekende vlaggetjes kan er ook handmatig gewisseld worden tussen de talen.

villa-ses-falugues

Live de website bekijken? Dat kan op www.aiguablava.eu 

Ook een website voor uw vakantiehuis?

Ik heb al vele websites gemaakt over vakantiehuizen, waardoor ik precies weet hoe dat aangepakt moet worden. Veel foto’s, duidelijke teksten en natuurlijk alle extra’s: beschikbaarheidskalender, contactformulieren, goede zoekmachine optimalisatie (SEO), locatie van de woning aangewezen op een kaart, beschikbaar in meerdere talen en natuurlijk de mogelijkheid voor u om zelf de website aan te passen en uit te breiden.

Als u nog geen hosting of domeinnaam heeft, kunt u deze ook bij mij bestellen. Liever op uw eigen hosting of ter vervanging van uw bestaande site? Ook dat kan natuurlijk! U betaalt alleen voor mijn uren tijdens het bouwen van de website, en verder geen terugkomende (jaarlijkse) kosten.