Om je een totaalpakket te leveren bied ik naast webdesign, teksten schrijven en het onderhouden van jouw website ook de volgende diensten aan.

Webhosting en domeinnaamregistratie

Bij een website hoort natuurlijk een domeinnaam en hosting (webruimte). Ik neem je het werk uit handen en vraag jouw domeinnaam en hosting aan als je dit nog niet hebt. De hosting is betrouwbaar en blijft goed up-to-date. Om de kosten hoeft je het niet te laten, wij hebben scherpe prijzen. Het mooie is dat je mij kan bellen of mailen bij vragen of problemen, in plaats van een groot hostingbedrijf met tientallen werknemers die nog niet bekend zijn met jouw website.

Ik kan je ook adviseren welke domeinnamen geschikt zijn om zowel voor jouw klanten als voor zoekmachines de beste resultaten te garanderen.

Als je liever zelf hosting neemt, dan kan dat natuurlijk ook. Ik adviseer om geen Hostnet te nemen, maar met alle webhosters kan ik in principe goed overweg.

Logo en huisstijl ontwerpen

Als je een eenvoudig logo wilt laten ontwerpen, ben je bij mij aan het goede adres. Tegelijk met de website ontwerp ik een logo dat past bij jouw bedrijf. Dit logo wordt dan gebruikt op jouw website en kan je zelf gebruiken op al jouw uitingen zoals facturen, visitekaartjes en briefpapier.
Natuurlijk kan ik ook gelijk uw briefpapier, facturen en offertes ontwerpen zodat je een eigen huisstijl hebt. Zo stralen jouw website, logo en al het papierwerk één herkenbare boodschap uit. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Nieuwsbrief ontwerpen en sturen

Ik kan voor jouw een nieuwsbriefsysteem opzetten met alles er op en er aan. Je krijgt een handig systeem om nieuwsbrieven te maken, de verzendlijst te beheren, te bekijken hoeveel mensen de nieuwsbrief daadwerkelijk openen en een inschrijfformulier dat geïntegreerd is met jouw website. Natuurlijk ontwerp ik ook een mooie nieuwsbrief lay-out waar uw zelf voor iedere nieuwsbrief jouw eigen teksten in kunt plaatsen. En wil je alles uitbesteden dan kan dat ook, dan schrijf en verzend ik de nieuwsbrieven volgens de afspraken die wij maken.

Productfoto’s van kleine producten

In mijn thuisstudio maak ik foto’s van kleine producten met een witte achtergrond. Eventueel kan een kleine schaduw bij de producten worden getoond om ze wat meer diepte te geven. Ideaal als je jouw producten professioneel wilt weergeven op jouw website of webwinkel. Een webshop die echte originele foto’s toont verkoopt meer dan een webshop die alleen standaard foto’s toont.

Ik heb ook goed contact met een bedrijfsfotograaf in Groningen die professionele foto’s van jouw bedrijf kan maken.

Neem contact op voor de opties en prijzen.