Tekst en SEO

Goede en pakkende teksten zijn cruciaal voor een website. Loopt u tegen problemen aan bij het schrijven van de teksten voor uw website? Moet uw webshop gevuld worden met korte, duidelijke productbeschrijvingen? Ik heb veel ervaring met het schrijven van webteksten en doe dit ook graag voor uw bedrijf. Doordat u mij de tekst laat schrijven, heeft u zelf meer tijd voor de kerntaken van uw bedrijf.

Ik bied de volgende diensten op het gebied van teksten schrijven:

Websiteteksten schrijven

U heeft uw website door mij laten maken en heeft zelf geen tijd of zin om de bijbehorende teksten te schrijven. We gaan samen bepalen wat de toon en inhoud van de tekst moet zijn,  vervolgens schrijf ik alle teksten en leg u deze voor. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de teksten doorlezen en uw reactie aan mij doorgeven. Op basis van uw mening pas ik de teksten aan totdat ze helemaal naar wens zijn. Daarna plaats ik de teksten op uw website.

SEO teksten schrijven en SEO advies

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel het optimaliseren van een website zodat zoekmachines zoals Google de website goed kunnen indelen. Hoe beter Google begrijpt waar uw website over gaat, hoe beter hij de zoekwoorden van uw potentiële klant kan koppelen aan uw website en dus uw website hoger in de zoekresultaten laat verschijnen.

Ik kan SEO webteksten schrijven of SEO zoektermen als meta tags opstellen en invoeren in uw website. Hierdoor kan Google uw website beter lezen en zal de website daardoor sneller gevonden worden door mensen die zoeken via Google. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ik kan u ook adviseren hoe u zelf SEO kan toepassen op uw website om zo hoger in Google te komen. Door een handige WordPress plugin ziet u zelf bij elke pagina van uw website in stoplichtkleuren aangegeven of u “groen” of “rood” scoort op de zoekmachine optimalisatie van die pagina. Zo kunt u zelf bijsturen om op elke pagina een “groen” te scoren en zo het meeste uit uw website te halen. Vraag naar de mogelijkheden en prijs.

Nieuwsberichten schrijven

U heeft een website en wilt deze graag voorzien van nieuwsberichten of u heeft een nieuwsbrief waar de nodige tekst voor geschreven moet worden. Ik kan de gewenste teksten voor u schrijven of zelfs een gehele nieuwsbrief verzorgen inclusief opmaak en foto’s. Nieuwsberichten op uw website zijn handig om klanten te laten zien dat u actief bent en hen op de hoogte kan houden van de nieuwste acties en aanbiedingen. Door het plaatsen van nieuwsberichten komt uw website ook hoger in de zoekresultaten van Google, omdat Google websites met nieuwe inhoud hoger waardeert dan websites die nooit veranderen. Een nieuwsbrief is een goede manier om contact te onderhouden met uw klanten en te laten zien wat u hen te bieden heeft.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met mij op.