Bij een goede website hoort natuurlijk ook goede service. Na het maken van jouw website kan je mij ook inschakelen voor onderhoud of kleine wijzigen. Door WordPress en de plugins te updaten blijft de website veilig en actueel, en door de teksten en foto’s aan te passen blijft de website fris en relevant. Niemand heeft wat aan een website met kerstwensen in mei en de prijzen van vorig jaar.

Welke service kan ik bieden?

Nadat jouw website helemaal naar wens is opgeleverd, kan ik het volgende bieden:

  • Webhosting en huur van de domeinnaam verzorgen, verhuizen of voortzetten
  • Plaatsen van nieuwe pagina’s, tekst en foto’s
  • Hulp en advies bij het zelf aanpassen van de inhoud van de website
  • Updaten van WordPress en plugins
  • Back-ups maken van de website
  • SSL certificaat installeren

Als je graag gebruikt wilt maken van mijn service, zullen we samen bespreken welke service je nodig hebt en voor welke totaalprijs ik dit kan leveren. Ik lever het onderhoud als een pakket voor 1 jaar voor een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als je geen gebruik wilt maken van een jaarcontract, dan kan je mij ook incidenteel tegen een uurtarief inhuren om aanpassingen te doen aan de website. De prijzen voor onderhoud vind je hier.

Heb je al een WordPress website die ik niet gemaakt heb en zoek je iemand die hem kan onderhouden, updaten en aanpassen? Dat kan ik meestal ook. Neem gerust vrijblijvend contact op om te bespreken of dit mogelijk is en hoe we dit gaan aanpakken.

Technische hulp bij jouw zelfgebouwde WordPress website

Hebt je zelf een WordPress website gebouwd? Goed bezig! Veel mensen kunnen zelf al heel ver komen met WordPress. In de praktijk zie ik wel vaak dat mensen bij hun eerste WordPress site toch nog tegen problemen oplopen. Het ontwerp wordt niet zoals de demo website er uit zag. Of je krijgt de foto’s maar niet mooi uitgelijnd. Ik kan u dan helpen om net even de puntjes op de i te zetten. Ik ken de beste gratis plugins en kan ook in de code werken om de problemen er uit te halen. Verder word ik ook vaak gevraagd om iDeal te installeren op zelfgebouwde websites zodat er veilig betaald kan worden. Dat doe ik natuurlijk graag.

Zal ik eens naar jouw website kijken en mijn mening geven? Ik zorg dan ook voor een scherpe vrijblijvende offerte. Je kunt dan zelf besluiten of je mij wilt inhuren om de website perfect te maken. Neem contact op en we kunnen aan de slag.