De Lentekamer

Voor Hilda heb ik een webshop gebouwd waar zij haar handgemaakte spulletjes kan verkopen. Zij kan de webshop zelf beheren door nieuwe foto’s, producten en teksten te plaatsen en de prijzen aan te passen. Haar klanten kunnen de producten in het winkelwagentje doen en zien gelijk wat de verzendkosten zijn. Sommige producten passen in een envelop en voor deze wordt een lager tarief qua verzendkosten geregeld dan voor de producten die in een pakketje worden verstuurd. De webshop rekent dit zelf uit. Ook beheert de website de voorraad, zodat een uniek product maar 1x kan worden verkocht.

www.delentekamer.nl

Hilda aan het woord

Geplaatst door Hilda op 21 aug. ’12
Ik heb direct contact gehad met Linda dat zij gereageerd had op mijn Markplaats Klussen advertentie, en kon op een hele korte termijn een afspraak maken. De websites die ze heeft gemaakt sloten goed aan bij wat ik zocht. Ze kan zelfs mijn logo ontwerpen! Ik heb er veel vertrouwen in dat het een hele mooie website wordt.

Geplaatst 19 nov. ’12 door Hilda:
Linda kon me op korte termijn helpen met mijn site. Ze begreep goed welke stijl ik wilde hanteren en hielp mee met denken. Vaak had ze naar eigen inzicht al iets op de site aangepast en was dat precies wat ik in gedachten had. Ook na het lanceren van de site kan ik nog regelmatig op haar kennis terugvallen. Al met al een zeer positieve ervaring!

Hilda – www.DeLentekamer.nl