De Drie Bengels

Voor Danielle van gastouderopvang De Drie Bengels heb ik een website en logo gemaakt. Ook heb ik visitekaartjes, briefpapier en flyermateriaal gemaakt zodat De Drie Bengels met een duidelijk herkenbare stijl gepresenteerd wordt.
dedriebengelsDe website heeft een bijzonder One Page Design. Dat wil zeggen dat de verschillende pagina’s allemaal onder elkaar staan waardoor je door te scrollen alle pagina’s kan gekijken. Er hoeft dus niet geklikt te worden om naar de volgende pagina te gaan. Tegelijkertijd is er wel een menu zodat er snel naar een pagina gegaan kan worden. Iedere pagina heeft een kleurrijke achtergrond. Ook blijft het menu en het logo altijd te zien en begint de website met een mooie grote fotoslider.

De website heeft ook leuke elementen die naar binnen springen als die pagina bekeken wordt. Zo zijn de tarieven bijvoorbeeld niet naast elkaar te zien, maar komen de tarieven één voor één naar voren totdat ze allemaal overzichtelijk te zien zijn. Met een rond icoontje wordt dit extra aangekleed.

De website heeft ook extra pagina’s die buiten het One Page Design vallen, zodat er meer informatie op de website geplaatst kan worden zonder dat mensen dat per sé hoeven te bekijken. De belangrijkste dingen staan in de pagina waar je doorheen scrollt, maar met een linkje kom je op privé pagina’s. Bijvoorbeeld een pagina die iedere ouder een met een wachtwoord kan openen en zo informatie speciaal voor deze ouder kan lezen.

Natuurlijk is de weergave voor mobiele telefoons en tablets niet vergeten. Ook op deze apparaten is de website perfect te lezen doordat de beeldgrootte zich aanpast aan de schermgrootte.

onepage

De website live bekijken?

Dat kan op www.dedriebengels.com

Ook zo’n WordPress website?

U wilt een One Page Design website of een andere mooie WordPress website? Dat kan! Neem contact op, dan leg ik u graag uit wat ik kan maken en voor welke prijs. Mijn telefoonnummer is 06-81164447 en het e-mail adres is info@lindavanzomeren.nl