Biofocus Communicatie

Bij Kim Veenman van Biofocus Communicatie heb ik haar nieuwe website gemaakt. Natuurlijk in WordPress. Als tekstschrijver is het belangrijk dat haar website goed laat zien waar haar sterke punten liggen, voor welke opdrachtgevers ze al heeft gewerkt en welke artikelen ze geschreven heeft. Daarom is het belangrijk dat dit goed naar voren komt in de website. Ook moet de website er natuurlijk professioneel en aantrekkelijk uit komen te zien.

Het resultaat is hieronder te zien, ieder type pagina heeft een eigen indelen voor optimaal gebruiksgemak. De website is ruim opgezet met als belangrijkste kleuren blauw en wit. Op de pagina Teksten is haar portfolio te zien, handig met een mooie afbeelding in een rooster. Op het blog kan Kim zelf nieuwe berichten plaatsen. Ook heeft zijn volledige controle over alle andere teksten en foto’s op de website.

De Home pagina

biofocuscommunicatie

De contactpagina met kaartje en iconen

contactpagina

De portfolio pagina met een overzicht van eerder geschreven artikelen

overzicht-portfolio-biofocus

Klant aan het woord

Kim Veenman van Biofocus Communicatie aan het woord:

Voor mijn zzp-bedrijf Biofocus voor wetenschapsjournalistiek, verzorgde Linda de installatie van het door mij uitgekozen WordPressthema. Ik was erg blij met haar input en ze gaf bij mijn wensen dan ook goede adviezen.

Daarbij maakte ze een helder overzicht van alle punten en kwam haar afspraken altijd na. Bovendien kreeg ik iedere keer een duidelijke, korte gebruiksaanwijzing, gratis en voor niets erbij.

Wie een betaalbare, betrouwbare en bovendien initiatiefrijke website-ondersteuner wil, is bij Linda aan het juiste adres.

Kortom: ik beveel haar graag aan!

Website zelf live bekijken?

Dat kan op www.biofocuscommunicatie.nl

Ook zo een website?

Neem gewoon contact op! Ik bouw ook graag een WordPress website voor u.