Extra Diensten

Om u een totaalpakket te leveren bied ik naast webdesign, teksten schrijven en het onderhouden van uw website ook de volgende diensten aan.

Webhosting en domeinnaamregistratie

Bij een website hoort natuurlijk een domeinnaam en hosting (webruimte). Ik neem u het werk uit handen en vraag uw domeinnaam en hosting aan als u dit nog niet heeft. De hosting is betrouwbaar en blijft goed up-to-date. Om de kosten hoeft u het niet te laten, u betaalt slechts €50,- per jaar voor .nl-domeinnaam, e-mail met hosting. Ik kan u ook adviseren welke domeinnamen geschikt zijn om zowel voor uw klanten als voor zoekmachines de beste resultaten te garanderen.

Als je liever zelf hosting neemt, dan kan dat natuurlijk ook. Ik adviseer om geen Hostnet te nemen.

Logo en huisstijl ontwerpen

Als u een eenvoudig logo wilt laten ontwerpen, bent u bij mij aan het goede adres. Tegelijk met de website ontwerp ik een logo dat past bij uw bedrijf. Dit logo wordt dan gebruikt op uw website en kunt u zelf gebruiken op al uw uitingen zoals facturen, visitekaartjes en briefpapier.
Natuurlijk kan ik ook gelijk uw briefpapier, facturen en offertes ontwerpen zodat u een eigen huisstijl heeft. Zo stralen uw website, logo en al het papierwerk één herkenbare boodschap uit. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Visitekaartjes en drukwerk ontwerpen

U wilt natuurlijk dat al uw uitingen naar uw klanten toe eenzelfde stijl hebben. Een visitekaartje dat past bij uw website en logo is daarbij cruciaal. Ik ontwerp mooie kwalitatieve visitekaartjes in de stijl van uw website. Ook ontwerp ik ander drukwerk, zoals folders, advertenties en flyers. Neem contact met mij op over de mogelijkheden.

voorbeelden-grijs
Visitekaart ontwerp 2016 – dubbelzijdig en met UV spot glanslak

Nieuwsbrief ontwerpen en wegwijs maken in MailChimp

Ik kan voor u een nieuwsbriefsysteem opzetten met alles er op en er aan. U krijgt een handig systeem om nieuwsbrieven te maken, de verzendlijst te beheren, te bekijken hoeveel mensen de nieuwsbrief daadwerkelijk openen en een inschrijfformulier dat geïntegreerd is met uw website. Natuurlijk ontwerp ik ook een mooie nieuwsbrief lay-out waar uw zelf voor iedere nieuwsbrief uw eigen teksten in kunt plaatsen. Zo kunt u uw klanten up-to-date houden over uw bedrijf en kunt u klanten voorzien van kortingscodes voor uw webshop. U hebt zelf de controle over de inhoud van de website en wanneer u deze verzendt.

Productfoto’s van kleine producten

In mijn thuisstudio maak ik foto’s van kleine producten met een witte achtergrond. Eventueel kan een kleine schaduw bij de producten worden getoond om ze wat meer diepte te geven.

Ik heb ook goed contact met een bedrijfsfotograaf in Groningen die professionele foto’s van jouw bedrijf kan maken.

Neem contact op voor de opties en prijzen.